Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Veendam.

sekscontact advertenties uit Veendam. Kom eenvoudig in contact met leden uit Veendam die afspreken voor geile seks.

seks contact Jikkemie uit Groningen - Veendam
over mij Hey heyy iedereen!! Ik ben Jaimy, woon ergens in Groningen :p Ja, mag je me lekker gaan zoeken lol ik wil eens op een date gaan met jee leuke jongen, gek genoeg heb ik die nog niet gevonden, word wel eventjes tijd denk?!
over jou: ik weet niet of ik hem hier ga vinden, maar ik ben zelf een beetje gek. ik hou dus wel van een gekke jongen die graag leuke dingen doet. niet iemand die nooit de deur uitgaat. mag wel vrolijk en lekkere actie zijn hoor! hoeft niet strak in pak hahaha, en mijn ouders zijn vet relaxt, dus zou allemaal wel goed moeten komen 😉

Uitgebreid Profiel

seks contact Sunny uit Groningen - Veendam
over mij Mijn leven is simpel, mijn kinderen, mijn man, mijn werk, mijn huis, mijn hond. Dat zijn eigenlijk de belangrijkste dingen en daar geniet ik van! Toch mis ik iets, ik denk dat het aandacht is, want mijn man, die gaat (naar mijn mening) te vaak op dienstreizen. het is zo erg dat ik nu begin te twijfelen, zal ie niet elders in een hotelkamer zijn met een andere? Maar goed, ik ben gewoon hier opzoek naar wat aandacht en zou voor een discrete date willen gaan! Update: Ik heb besloten toch mijn foto te tonen, hoop dat ik er geen gezeik van krijg ;(
over jou: Jij bent een leuke goed uitziende maar vooral hygiënische man.

Uitgebreid Profiel

seks contact Fraancaaa_ uit Groningen - Veendam
over mij Ik ben Franca, en ben op zoek naar een super leuke man. Ik ben wel van de geintjes, gezelligheid, maar ook zeker van de goeie gesprekken. Ik heb er een enorme hekel aan als gesprekken stil vallen. Het moet dus wel van beide kanten komen. Ook wat betreft het luisteren naar elkaar trouwens. Iemand die graag praat maar niet kan luisteren, daar zit ik echt niet op te wachten. Wederzijds begrip, respect en acceptatie vind ik nogal belangrijk. Als jij degene bent die zich hierin herkent, dan zou ik heel erg graag kennis met je maken!
over jou: Zie jij jezelf in de dingen die ik graag zie in iemand? Wederzijds begrip, respect en acceptatie, maar ook met elkaar lachen, en gezellig met elkaar kunnen praten! Woon je in de regio van Veendam, en ben je single net als ik, dan zou ik het leuk vinden om kennis met je te maken.

Uitgebreid Profiel