Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Rotterdam.

sekscontact advertenties uit Rotterdam. Kom eenvoudig in contact met leden uit Rotterdam die afspreken voor geile seks.

seks contact Tatjana65 uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij Hoi ik heet Tatjana een vrolijke dame met een beroep waar velen wat minder vrolijk van worden. Ik ben een van de mensen die de mailings eruit gooit in die mooie blauwe enveloppen. Maar ik ben hier niet om je een blauwe enveloppe te geven maar om je te leren kennen. Ik ben Single en wordt er niet jonger op, dus ik moet nu mijn kans pakken nu mijn gezicht nog rimpelvrij is.
over jou: Ondanks dat je waarschijnlijk een hekel hebt aan mijn soort mensen door het werk wat ik doe hoop ik toch dat je iets verder kijkt en inziet dat mijn werk los staat van de persoon die ik ben. Ik betaal over mijn werk ook belasting net als jij.

Uitgebreid Profiel

seks contact SweetieGirl8806 uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij Ik zie er dan misschien wel lief uit maar ik heb nu eens zin om lekker het beest uit te hangen. Het beest in bed dan wel te verstaan. Mijn kutje is nat en mijn dildo verveelt me al veel langer, er moet een echt stukje mannenvlees in. Ik word niet graag meteen besprongen dus een lang en lekker voorspel met likken en vingeren hoort er toch wel bij te zijn. Pas daarna mag je mijn kutje lekker neuken!
over jou: x

Uitgebreid Profiel

seks contact Onevenaard uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij Ik wil even kijken wat me hier overkomt. Ik ben een single dame en sta open om een nieuw hoofdstuk in mijn leven te beginnen. Ben een jaar geleden uit een relatie gestapt die nogal gespannen verliep en ik had een hele dominante man. Dat wil ik dus niet meer mee maken. Een relatie moet gebaseerd zijn op gelijkheid van de partners. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
over jou: je bent zachtaardig en meegaand. Niet dat je op alles ja en amen moet zeggen maar je hebt respect voor mijn mening en ideeën.

Uitgebreid Profiel

seks contact rene25single uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij Ben hier om een aantrekkelijk (liefst) Aziatisch) vrouwtje te vinden om samen lekker sex te hebben. Elkaar lichamelijk verwennen en ook zeker (veilig) uitbundig neuken alsof er geen morgen is. Kwaliteit in plaats van kwantiteit, dus liever niet zo heel vaak maar eens per week heel goed! Als ik niet direct reageer geef me even tijd daarvoor o.k? Kussssss, Rene
over jou: Jij neukt tot we niet meer kunnen. Je weet me telkens te verrassen met je wilde honger naar seks. Ik kan niet wachten om snel iets van je te horen, zien, proeven…  

Uitgebreid Profiel

seks contact Echt74jnochatt uit Zuid-Holland - Rotterdam
over mij AOW er en O.V. verplaatsing Hetero, Solo, gescheiden { sinds 1973} 74 j.174 cm. 85 kg. JONG Ro’dam Kralingen west. Alleen wonend . Jarda is de naam..Wil jij een ontmoeting regelen, voor de uit-eendelijke KENNISMAKING START. ! O.K. Mee eens ? LET WEL, en GOED LEZEN ! Leeftijd MAX 45 168 cm.(+-) Vrij open,:doe ik NIET ! Bef.& Anaal ! Geen losse contacten ! Vriendschap met een DIKKE [ + ] Relatie is wel een OPTIE =Spontaan Afspreken;.Niet mee eens ? Ga verder zoeken .Dag.
over jou: Vriendelijk,Sociaal ,Geschoold, Representatief,Zonder Vooroordeel, niet Verslaafd, niet Rokend, en GEEN Ruzie zoekend ! Liefst zonder KIND; Slank,Leeftijd ,. Jong ! Dus voor DAMES welke goed kunnen LEZEN ! MAX. 45 j. en 168 cm.Wens een vlotte ontmoeting. Wil jij eerst ROMAN Schrijven ?,,, Ga weg en zoek elders !!!

Uitgebreid Profiel