Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Groningen.

sekscontact advertenties uit Groningen. Kom eenvoudig in contact met leden uit Groningen die afspreken voor geile seks.

seks contact OpGoedGevoel uit Groningen - Groningen
over mij ik ben sinds 2002 weduwe en sindsdien altijd alleen geweest. Mijn man en ik hadden altijd een aktieve seksleven, maar sinds zijn overlijden is dat gestopt. In het begin was het onwennig, helemaal omdat ik mijzelf wel altijd wilde verwennen, maar nog niet met een man. Nu wil ik dat toch wel doen. toch gaat mijn voorkeur naar een jonger persoon.
over jou: Ik ben op zoek naar een jonger persoon, iemand die gewillig is om een dame als mij te verwennen ongeacht mijn leeftijd. ik ben niet van de ruwe harde sks, maar zacht en romantisch. ik heb weinig ervaring wat experimenteren betrefd

Uitgebreid Profiel

seks contact GroningenNet uit Groningen - Groningen
over mij Dit is voor mij echt allemaal nieuw. Heb ook hulp gekregen van mijn kleinkind, anders was het me nooit gelukt. Maar goed hier ben ik dan, mijn naam is Netty. Ben een al iets oudere vrouw die ook behoefte heeft aan warmte en genegenheid
over jou: Ik ben op zoek naar een lieve man die het ook leuk lijkt om zijn leven op een andere manier in te vullen. Kinderen geen bezwaar en ook huisdieren vind ik wel leuk. Ik wacht je berichtje met smart af

Uitgebreid Profiel

seks contact Annelie1995 uit Groningen - Groningen
over mij Ik ben werkzaam als Au pair, ontzettende leuke kinderen waar ik voor mag zorgen en het huishouden draaiende houden. Maar uiteindelijk zou ik dit allemaal ook voor mijzelf willen. Nu nog niet hoor, ben nog jong maar ik kan wel vast rondkijken om te kijken welke vissen er in de oceaan zwemmen. Daten is een leuk startpunt om te kijken wat er voor ons weggelegd is..
over jou: Iemand die ook van kinderen houd vind ik wel belangrijk. Ik wil mij niet in een diepe relatie gooien maar eerst genieten van het met elkaar omgaan en ik hoop dat dat iets is wat jij ook wilt gaan doen.

Uitgebreid Profiel

seks contact Elske8801 uit Groningen - Groningen
over mij Voor mij hoeft het niet allemaal extreem, het enige wat ik wil is genieten van wat intieme avonden vol passie en puur genot. Ik geniet net zo goed van standaard seks als van het extreme, het ligt er maar net aan hoe je met mij omgaat en hoe jij mij kan verwennen. Wat ik hier eigenlijk ook zoek is een man die mij vaker dan 1 x klaar kan laten komen want dat is me nog nooit overkomen.
over jou: Hou je van normale seks en hoeft het extreme voor jou ook niet per se, weet jij mij goed te behandelen en hou je van passie en puur genot…dan wil ik zeker met jou in contact komen en horen hoe ondeugend jij kan zijn. Verzorging moet wel van mij, ik hou van schone mannen!

Uitgebreid Profiel