Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Dordrecht.

sekscontact advertenties uit Dordrecht. Kom eenvoudig in contact met leden uit Dordrecht die afspreken voor geile seks.

seks contact JazzyAnnabel uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Lekkere meid met een mooie stevige achterkant, tenminste dat vind ik zelf en ik hoop dat jij dat ook vindt want ik ben er echt trots op. Ik hou van lekker uitgaan maar dan met een leuke man want alleen vind ik er niks aan, dus vandaar mijn oproepje hier.
over jou: Als jij houdt van een vrouw met een paar lekkere volle billen, die vrolijk is en houdt van gezellige dingen doen zoals shoppen en mensen kijken op terrasjes, dan ben je degene die ik zoek. Ben je een beetje sportief gebouwd en heb je een goed humeur? Reageer dan snel wie weet gaan we dan snel samen leuke dingen doen!

Uitgebreid Profiel

seks contact JaTanja uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Hoi ik ben Tanja. Heb een normaal postuur en ben een normale vrouw. Ik rook niet en ik drink ook niet. Ben een geheel onthouder zoals ze dat noemen. Ik ben een eigenwijs gevalletje volgens mijn buurvrouw en hou soms wel van een beetje te grove humor. Dat komt omdat ik gewoon zeg wat ik denk. Verder ben ik een zorgzaam type en zoek gewoon iemand die zich een beetje in mijn kan vinden.Nu dus denkt van hey die lijkt me wel leuk of iets.
over jou: Een beetje eigenwijs type zou leuk zijn. Mannelijk in alle toonaarden en ook iemand die een tikkeltje verlegen kan zijn op momenten. Ik vind het niet erg als jij wel drinkt of rookt. Maar hoop ook dat je wel rekening houd met dronkenschap enz. Verder gewoon vragen wat je wil weten. En zeker niet denken dat gaat te ver. Ik kan redelijk wat hebben.

Uitgebreid Profiel

seks contact sharona42 uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Ik wist niet dat het zo moeilijk was een geschikte man te vinden en het lijkt mij dat alle goede mannen reeds bezet zijn. Ik ben een zorgzame dame die van een beetje gezelligheid houdt maar zonder iemand om dat mee te delen kom ik niet aan me trekken. Ik weet dat er nog mannen zijn die mij voorbestemd zijn maar hier in Dordrecht kom ik er niet uit. Ik sta open voor een relatie en ik heb ook nog zoveel te bieden.
over jou: Ik hoop dat jij lief bent, aanhankelijk, rustig van karakter maar vooral ook eerlijk en sportief dan ben jij het die ik zoek!

Uitgebreid Profiel

seks contact elise1976 uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Eigenlijk wil ik een nieuwe swing aan mijn leven gaan geven. Alles helemaal anders dan voorheen, misschien zelfs verhuizen. Ik sta overal voor open. Als ik dan maar wel in de armen van een echte lieverd kan vallen.
over jou: Ik zoek een echte lieverd ik ben dat namelijk volgens anderen ook. Als het moet ga ik de hele wereld over. Dus beginnen we dan met koffie op een leuke locatie. En laten we de rest gewoon volgen.

Uitgebreid Profiel

seks contact RetroRen uit Zuid-Holland - Dordrecht
over mij Ik ben heb een tijdje een huwelijk gehad, maar we hadden toch niet zoveel gemeen als we eerst dachten. Ik heb een tijdje wat rond gereisd zonder kinderen, om alles een plaatsje te geven en dat is mij aardig gelukt. Ik heb veel van de wereld gezien, heb veel nagedacht wat ik verder wou met mijn leven en ben er helemaal uit. Ik ben er nu weer aan toe om weer een leuk contact op te bouwen met een man die wel houd van een vrouw met een geheel eigen willetje, een eigen stijl en hopeloos romantisch kan zijn, en zeker weer jong ken voelen.
over jou: Ik zoek een man die net als mij rust heeft gevonden en er klaar voor is om een lange verbintenis aan te gaan, die niet weg loopt als het even niet lekker gaat. Een man die gelooft, dat praten heel belangrijk is in een relatie, maar bovenal weet te waarderen wat hij heeft in zijn leven en niet, zoals veel mannen, kijkt naar wat hij niet heeft.

Uitgebreid Profiel