Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Deventer.

sekscontact advertenties uit Deventer. Kom eenvoudig in contact met leden uit Deventer die afspreken voor geile seks.

seks contact JijDeMan uit Overijssel - Deventer
over mij Hallo leuke mannen, ik ben een gezellige leuke vrouw. En op zoek naar een spannend mailcontact als eerste. Daarna als het leuk verloopt dat wij een stapje verder kunnen gaan. Ben in ieder geval niet op zoek naar een relatie laat dat duidelijk zijn
over jou: Laat ik gelijk met de deur in huis vallen, mijn beroep heeft wisselende tijden kan zelfs tijdens een leuk uitje in de hoogste nood opgeroepen worden. Als dit je niet stoort dan kunnen wij het misschien wel heel gezellig gaan krijgen.

Uitgebreid Profiel

seks contact TonnyRelaxen uit Overijssel - Deventer
over mij Waarom zou ik niet alles proberen wat er te beleven valt? Momenteel heb ik tijd genoeg dus kan ik me daar mee bezig houden. Gewone seks maar ook een tikkeltje kinky, beetje soft sm met vastbinden en blinddoeken lijkt me wel wat. Plasseks is ook iets wat ik wel wil doen, misschien kunnen we dat eerst wel in de douche proberen?
over jou: Ervaring is niet belangrijk, als je maar een vrije geest hebt en net als mij met van alles wilt experimenteren. En als je wel ervaring hebt met andere dingen dan "gewone" seks, dan hoop ik dat je die met me wil delen. Single of gebonden boeit me niet, net zo min als je leeftijd.

Uitgebreid Profiel

seks contact FeestMetInge uit Overijssel - Deventer
over mij Ik ben een hele vrolijke meid. Mijn motto is: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik hou van leuke dingen doen, zoals dagjes weg naar mooie steden, en lasergamen, of karten. Lijkt jou dat ook wat?
over jou: Ben jij die vrolijke man die ik zoek? Die iedere dag, de dag met een glimlach begint. Die overal wel de lol van in ziet. Dan ben ik wel erg benieuwd naar jou.

Uitgebreid Profiel

seks contact Blueish uit Overijssel - Deventer
over mij Hey hey, Ik ben Jennifer. Ik kom uit Deventer en in het dagelijks leven ben ik een fysiotherapeute. Voornamelijk kom ik bij mensen thuis die revalideren van een operatie en of zwaar ongeluk. Ik woon samen met mijn kater Minoesh in een gezellig flatje met gezellige buren. Ik ben een beetje te zelfstandig en te eigenwijs om aan een vaste relatie te beginnen. Het lijkt me op zich wel spannend, maar ik denk toch dat ik het bij daten hou
over jou: Ik heb in mijn leven maar 3 keer een date gehad. Er zat niet echt veel leuks tussen. maar als ik ga zeggen waar ik specifiek naar op zoek ben, ben ik weer bang dat ik een heleboel jongens weg jaag, dus laten we dat maar niet doen. Ok, er verzorgd uitzien vind ik dan wel weer heel belangrijk.

Uitgebreid Profiel

seks contact Playbunny1987 uit Overijssel - Deventer
over mij Ik ben verslaafd aan neuken en loop ook graag naakt rond in mijn huis, waarom zou ik mij moeten schamen voor mijzelf als ik nog zo lekker strak eruit zie… Vind je niet?
over jou: Ik zoek hier een lekker ding om eens mee te kunnen neuken, het liefst iemand dat net zo geil is als ik en neukt als een konijn. Ik ben niet op zoek naar een vaste relatie. Maar wij zouden best friends with benefits kunnen worden.

Uitgebreid Profiel

seks contact roooozbig uit Overijssel - Deventer
over mij Het is zeker niet mijn bedoeling om de rest van mijn leven alleen te blijven. Alleen lijkt het wel of ik constant de verkeerde mannen aan trek, die om een hele foute reden een relatie met me willen. Misschien kijk ik op de verkeerde plaatsen en is deze site een oplossing voor mij en kom ik hier dan wel de juiste man tegen.
over jou: De juiste man voor mij is best wel moeilijk te omschrijven. Iemand die me serieus neemt en niet met mijn gevoelens speelt, die een relatie niet ziet als bezigheidstherapie en die niet op zoek is naar een huishoudster maar wel een vriendin om lief en leed mee te delen.

Uitgebreid Profiel

seks contact dev1963 uit Overijssel - Deventer
over mij Ik ben altijd vrijgezel geweest, zonder kinderen. Ik zoek een dame om zo nu en dan romantisch mee uit te gaan; eenmalig mag ook. Seks mag, hoeft niet per se. Samen sportieve dingen doen als fietsen en wandelen (in sportieve kleren) kan ook. We zullen elkaar bv eens per maand zien, niet vaker; samen een lang weekend of een vakantie behoort wel tot de mogelijkheden. PS: als ik na 24 uur niet heb gereageerd op jouw mail, betekent dat dat ik geen interesse in je heb. Verspil geen credits door me herinneringsmails te sturen
over jou: 1) je rookt niet, 2) je hebt geen tattoos, 3) je hebt geen piercings, 4) je draagt tijdens onze bijeenkomsten hetzij 4a) enkellange en wijde en splitloze rok/jurk, hetzij 4b) salwar kameez stijl waarbij de kameez (lang hemd of jurk) elke lengte mag hebben, 5) in je eerste brief schrijf je duidelijk dat je bereid bent aan mijn kledingwensen te voldoen (ook wanneer ikzelf de eerste brief of “favoriet-vermelding” heb gestuurd), 6) je vermeldt je woonplaats in je profiel, 7) onze eerste ontmoeting is in een (eet)café in Deventer of een door jou te bepalen plaats, 8) (Niet verplicht) het beste is misschien wel, dat je hbo- of universitair geschoold bent, en een echte carrière-dame bent, maar een beetje onderdanig (wat betreft je kleding) als je met mij hebt afgesproken

Uitgebreid Profiel