Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Den Haag.

sekscontact advertenties uit Den Haag. Kom eenvoudig in contact met leden uit Den Haag die afspreken voor geile seks.

seks contact HollyJessica uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij Hoi, leuk dat je even hier bij mij komt kijken. Ik hoop dat je mijn foto leuk vindt. Maar goed, daarom ben je denk ik wel hier. Ik zoek een leuke spontane jongen waar ik echt een leuke klik mee heb. Ik ben benieuwd wie er allemaal reageert.
over jou: Jij bent best wel knap. Donker en mysterieus…hihihi…Ik val op donkere mannen. En gespierd….dat is ook niet verkeerd. Maar het belangrijkste is dat we een klik hebben…dus stuur me maar eens een leuk berichtje.

Uitgebreid Profiel

seks contact MelissaDH uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij En opeens ben je bij paps en mams weg en woon je op kamers in een vreemde omgeving en moet je maar weer beginnen een nieuwe vriendenkring op te bouwen. Nu ben ik zelf heel makkelijk in de omgang, spontaan en soms wat eigenwijs maar plezier is er altijd. En nu dacht ik, heb jij zin om eens met mij kennis te maken?
over jou: Ik zoek geen bepaald type, haarkleur, huidskleur of postuur. ik zoek gewoon een man die net als ik lekker soepel in de omgang is, de leuke tenten weet te vinden en mij kan verrassen op een spontaan uitstapje.

Uitgebreid Profiel

seks contact Liekelief uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij Inmiddels al weer een tijdje alleen en eerst was het allemaal wel best. Maar nu beginnen de kriebeltjes toch wel te komen. Want we zijn niet op de wereld om steeds maar alleen te zijn. En eerlijk gezegd mis ik ook wel het één en ander. Dus ik wacht geduldig af wat er zoal op mijn pad zal komen via deze weg.
over jou: Het liefst wel iemand waar ik ook mee kan lachen. Daar zou ik mij heel prettig bij voelen en het is ook nog eens zo dat we dan het ijs snel laten breken.

Uitgebreid Profiel

seks contact Adogroengeel uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij Nadat mijn relatie over was alweer wat jaren terug voelde ik mij vaak alleen. Nu achteraf zijn die jaren me dierbaar geworden omdat alleen zijn je ook bij jezelf brengt en net als een fles wijn een soort rijpingsproces teweeg brengt. Een relatie zal voor mij dus geen huisje, boompje, beestje meer kunnen zijn omdat ik nu ook die ruimte voor mezelf koester maar ook mezelf beter kan zijn en blijven in een relatie zonder claimgedrag betreft de ruimte van die ander.
over jou: Ik zou dus graag een man vinden, waarbij ik mijzelf kan blijven, en die dat zelf ook graag is omdat ik denk dat je dan juist het echte van die ander leert kennen. Ik hoop dat je ook goede kanten hebt maar ook slechte kanten. We hebben dat als mens toch ook allemaal. Verder goed verzorgd zijn en lekker mannelijk.

Uitgebreid Profiel

seks contact Morgana1964 uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij 2 jaar geleden heb ik een licht ongeluk gehad, waardoor ik vrijstelling van de sollicitatieplicht heb gekregen. Ben dus vaak thuis. Ben zelfstandig, doe alles met de fiets. Ik kan me heel goed bewegen en ben zelfstandig. Ben ook heel romantisch!
over jou: Ik ben in de 1e plaats op zoek naar gezelligheid en kan jou dat ook bieden. Ben vrij van gedachten en je kan blijven logeren. De mensen die komen voelen zich onmiddellijk thuis bij me, wat ik als compliment ervaar. Dus er is geen drempelvrees nodig!

Uitgebreid Profiel

seks contact 070Rita uit Zuid-Holland - Den Haag
over mij Ik ben Rita en woon in Den Haag, mijn man is twee jaar geleden bij me weg gegaan en ik heb op dit moment geen behoeftye aan een relatie. Wel ik behoefte aan sex en vind het nog steeds heerlijk om genaaid te worden. Ik hoef het niet stiekem te doen en ben bereid om foto's of een filmpje te maken als herinnering.
over jou: Zie je bovenstaande zitten en ben je net als ik gek op sex. Of je en relatie hebt of niet maakt me niet zo heel veel uit, als je maar niet zegt mijn vrouw dit en mijn vrouw dat. Zie je me zitten? Waar wacht je dan nog op?

Uitgebreid Profiel