Geil Sekscontact

Sekscontact met geile leden uit Delft.

sekscontact advertenties uit Delft. Kom eenvoudig in contact met leden uit Delft die afspreken voor geile seks.

seks contact sturded uit Zuid-Holland - Delft
over mij I am an energetic, caring, honest woman that believes that everything happens for a reason. Enjoying the outdoors (fishing,camping,hiking ect) is one of my many pleasures. I am not a fitness fanatic, but do what I can to keep in shape with what time I have. I enjoy everyday and strive to put a smile on anyone’s face I happen to run into, whether it be a kind word or action.
over jou: I am looking for an outgoing, honest,caring man who can deal with the everyday ups and downs with a smile. Someone that know what he wants and has his own mind and thoughts, but is capable of stating them in a compassionate and sensitive way.

Uitgebreid Profiel

seks contact Wies1964 uit Zuid-Holland - Delft
over mij Hallo, ik ben Willeke! Geen lang verhaal! Volgens mij leer je iemand niet via een verhaaltje kennen. En dan nog weet je uiteindelijk niets. Breed geinteresseerd, door school en het leven redelijk ontwikkeld, betrouwbaar, lief, sociaal, zorgzaam (meestal) laat me ook graag verwennen! Zoek een gezellig lief maatje !Graag leer ik hier een interessant iemand kennen! Groetjes
over jou: je hebt een brede interesse en het lijkt je ook leuk dat eens met iemand te kunnen delen. Je hebt een betrouwbaar uiterlijk en je innerlijk is dat ook. Je kan Lief zijn maar ook nog een beetje kinderlijk. De rest merken we vanzelf.

Uitgebreid Profiel

seks contact Annaspirit uit Zuid-Holland - Delft
over mij Getrouwde vrouwen mogen toch ook wel een stoute droom hebben? Die van mij is om vreemd te geil, lekker ondeugend te doen en het vooral spannend te maken. Ik heb altijd standaard seks gehad en zou nu eigenlijk ook wel voor de extremere kant willen gaan. Doe jij mee?
over jou: Gewoon zin hebben in stoute seks, het niet erg vinden om met mij vreemd te gaan en het discreet te houden natuurlijk, vooral ook ervaring hebben met extreme seks zodat jij mij de tijd van mijn leven kan geven en ik jou heerlijk kan verwennen daarna.

Uitgebreid Profiel

seks contact Willie19620201 uit Zuid-Holland - Delft
over mij Samen met mijn poezebeest woon ik in Delft. Ik hou niet zo van uitgaan en daarom probeer ik op deze manier een leuke man tegen te komen om ongedwongen elkaar te leren kennen en van daaruit te kijken of we samen een toekomst kunnen opbouwen. ik sta met beide benen op de grond en probeer het beste uit het leven te halen. Natuurlijk ben ik ook wel eens in een slecht humeur maar dat gaat bij mij snel over.
over jou: Ik ben een gezelligheidsdier en ik zou het dan ook leuk vinden als jij dat ook bent. Samen uit eten gaan of samen koken. Je bent realistisch en ook al heb je een rugzakje, je blijft niet in het verleden hangen maar kijkt vol vertrouwen naar de toekomst.

Uitgebreid Profiel